•        Contactează-ne: +40 770 761 256

Card comunitar
FII MARTORUL SCHIMBĂRII!


Sprijină comunitatea bihoreană şi profită de reduceri din partea antreprenorilor! Acum, chiar tu poți fi un agent al schimbării comunităţii din care faci parte. Cum se întâmplă acest lucru?

Atunci când cumperi într-unul din magazinele partenere vei contribui la un fond de dezvoltare comunitar. La fiecare achiziţie a ta, prin simpla prezentare a cardului, antreprenorii din program fac o donaţie în numele tău, sprijinind programe de prevenţie în sănătate: instalarea de defibrilatoare mobile în zonele intens circulate, conştientizarea riscurilor obezităţii infantile etc. Totodată, în momentul efectuării plăţii, îţi este oferită o reducere în semn de recunoştinţă pentru implicarea ta. Astfel, cu fiecare achiziţie pe care o faci la antreprenorii parteneri, contribui la un fond destinat acţiunilor şi evenimentelor de informare cu privire la riscurile unui mod de viaţă nesănătos în rândul bihorenilor.

Grupurile civice de inițiativă și ONG-urile locale vor putea propune un eveniment sau o activitate în domeniul sănătăţii preventive. Utilizând Cardul Comunitar atunci când mergi la cumpărături, poți vota proiectele de care vrei să te bucuri în Bihor. Tu decizi, alături de antreprenori, ce proiecte vor primi finanțare!

Programul a fost pentru prima dată demarat de Fundația Comunitară din Odorheiul Secuiesc, care coordonează dezvoltarea proiectului la nivel național, şi a fost extins mai apoi în alte trei oraşe (Sfântul Gheorghe, Miercurea Ciuc şi Târgu Mureş. Anul acesta, Oradea, Iași, Bacău, Ploieşti şi Ferencváros (sectorul 9, Budapesta) intră în rețeaua orașelor care sprijină realizarea proiectelor destinate dezvoltării comunităţii locale din resurse locale, prin contribuţia antreprenorilor locali, cu participarea activă a cetăţenilor.

Prin intermediul cardului vei obţine:

  • Cele mai bune oferte de preţ create special pentru deţinătorii Cardului Comunitar;
  • Sprijinirea economiei locale şi investirea unei părţi din suma pe care o cheltuieşti în proiecte pentru comunitatea din care faci parte;
  • Satisfacţia de a şti că ajuţi la crearea unui fond destinat proiectelor care îmbunătăţesc calitatea vieţii în Bihor;
  • Oportunitatea de a afla mai multe despre afacerile locale.

Cum puteţi obţine Cardul Comunitar?
Cardul Comunitar poate fi obţinut în trei moduri:

  1. De la partenerii locali, prin completarea formularului de înscriere
  2. Prin completarea formularului online şi te contactăm noi în cel mai scurt timp
  3. La sediul Fundaţiei Comunitare Oradea, unde vă stăm la dispoziţie cu informaţii detaliate privind utilizarea şi funcţionarea acestui produs.

Proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.
Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org.


Cardul comunitar
Cardul comunitar


Proiecte finanțate 2016Parteneri

Ristretto

Ristretto -1%

Novambient

Novambient -3%

Psihospot

PsihoSpot -1%

Coffe Time La Garaj

Coffe Time La Garaj -1%

Cabinet Avocatură Cristian Rusu

Cabinet Avocatură Cristian Rusu -5%

Baby Print-Babywearing

Baby Print-Babywearing -2,5%

EB - Exclusive Brands

Exclusive Brands Design -2,5%

Patiseria Flora

Patiseria Flora -1%

The Hub

The Hub -1%

Riserva Ramada

Riserva Wine Spa -1%

Hyundai Carbenta

Hyundai Carbenta -1%

Casa Mignon

Casa Mignon -1%

VogueCenter

Vogue Center -1%

EvolutionTea

Evolution Tea Bar -1%

PelliniTopCafe

Pellini TopCafe -1%

Editura Casa

Editura Casa -4%

Notă de informare privind protecţia datelor cu caracter personal

În baza autorizaţiei emise de A.N.S.P.D.C.P., înregistrată în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 27865, Fundaţia Comunitară Oradea prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal (nume şi prenume, semnătura, telefon/fax, adresa, email, data nașterii) prin mijloace automatizate şi manuale, în scop de reclamă, marketing și publicitate.

Vă informăm că potrivit Legii 677/2001, nu sunteţi obligat/ă sa furnizaţi datele dumneavoastră personale, acestea fiind necesare pentru înscrierea în programul Card Comunitar şi operaţiilor ce se vor efectua ulterior. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea de a beneficia de serviciile Fundaţiei Comunitare Oradea în ceea ce priveşte programul Card Comunitar.

Informaţiile înregistrate sunt destinate exclusiv utilizării de către operator şi sunt comunicate numai partenerilor contractuali din cadrul programului Card Comunitar.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitare acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată conducerii Fundaţiei Comunitare Oradea. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa în justiţie.

Formular de înscriere
Card Comunitar

Fundatia Comunitara Oradea - Cardul Comunitar

Proiecte propuse

Instalarea de defibrilatoare mobile în zonele intens circulate

Instalarea de defibrilatoare mobile în zonele intens circulate

La ora actuală, stopul cardio-respirator reprezintă principala cauză de deces în lume. Statisticile arată că numai în Europa se înregistrează anual peste 700.000 de decese din cauza acestuia – un stop la 45 de secunde. În România, 50.000 de oameni mor anual în urma unui stop cardio-respirator, iar cele mai multe decese au loc în afara sistemului medical, pe stradă sau în alte locuri publice. În Europa, mai puţin de 1 din 10 oameni cu infarct în spaţii din afara spitalului supravieţuiesc, iar în România

Citeste mai mult

Conștientizarea riscurilor obezității infantile

Conștientizarea riscurilor obezității infantile

Conform unor date statistice ale Organizației Mondiale a Sănătății, obezitatea progresează rapid în rândul copiilor și a ajuns la proporţii alarmante în Uniunea Europeană. 14 milioane de copii sunt supraponderali şi numărul lor creşte anual cu 400.000. În România, aproape 40% dintre copii sunt supraponderali, numărul lor

Citeste mai mult

logo fundatia comunitara oradea

Newsletter

Fii la curent cu implicarea în comunitate

Numele și adresa ta de e-mail vor fi folosite numai pentru a-ți trimite informații despre activitățile noastre.