•        Contactează-ne: +40 770 761 256

„Fondul pentru un viitor mai bun în comunități”

Fundația Comunitară Oradea, susținută de Lidl România și în parteneriat cu Federația Fundațiilor Comunitare din România, desfășoară în perioada iulie 2020 – martie 2021 programul „Fondul pentru un viitor mai bun în comunități” cu scopul de a crește și de a îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor din Oradea. Prin acest program urmărim să susținem financiar oamenii cu inițiativă care propun activități de îmbunătățire a educației și/sau a mediului, dar și capacitatea grupurilor și organizațiilor de a adresa mai bine nevoile comunității locale. Ne dorim ca proiectele pe care le propuneți spre finanțare să ajute la activarea și revitalizarea comunității orădene prin diverse activități educaționale non-formale, inclusiv prin cultura și/sau acțiuni de mediu. În acest scop, 35.000 euro vor fi investiți ca program operațional pentru revitalizarea peisagistică a Parcului „Libertății” și 15.000 euro vor fi oferiți sub formă de granturi pe baza unui concurs de proiecte.

Uită-te peste  Ghidul Aplicantului Fondul Lidl, ca să vezi care sunt criteriile de eligibilitate și care este grila de evaluare pentru proiectele înscrise în concurs. Dacă te-ai hotărât să schimbi comunitatea în bine și dorești să aplici cu o idee la „Fondul pentru un viitor mai bun în comunități”, completează Formularul de aplicare și trimite-l pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până în data de 31 Iulie 2020, la orele 23:59

În prezent, „Fondul pentru un viitor mai bun în comunități” este implementat prin fundațiile comunitare locale în Buftea, Brașov, Cluj, Iași prin competiții similare de proiecte. Pentru detalii vizitează site-ul https://fondulpentruunviitormaibun.ro/ .

Care sunt proiectele finanțate?

Un parc pentru cOMunitate

logo fundatia comunitara oradea

Newsletter

Fii la curent cu implicarea în comunitate

Numele și adresa ta de e-mail vor fi folosite numai pentru a-ți trimite informații despre activitățile noastre.